Události před datadiskem (možné spoilery)
Moderátoři: Administrátoři, Moderátoři, Oficeři
- Bloodthirst
- Tripartiťák
Události před datadiskem (možné spoilery)
Fio trošku motivace proto aby jsi začal hrát. Naše holka (rozuměj naš Warchief) se konečně ukázala co v ní je.
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... 6gVaZIB4b8
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... 6gVaZIB4b8
Bloodthirst
Koženoslípkař
100% Fury warrior se syndromem k protectionu.
+1081 příspěvků
Koženoslípkař
+1081 příspěvků
Re: Battle for Azeroth - prezenčka
No já jenom doufám, že to, co dělá, má nějakej vyšší cíl. A že se Saurfang plete.
btw. https://www.youtube.com/watch?v=aW_h0qf9vpA
btw. https://www.youtube.com/watch?v=aW_h0qf9vpA
Lentilky? Nebo snad telku?
- Bloodthirst
- Tripartiťák
Vyšší cíl? Kill them all?
Jenom by mě zajímalo zda šel do tábora aliance umřít nebo se k nim přidat. Si budu muset asi přečíst tu novou knížku kde to snad všechno více vysvětlují.

Jenom by mě zajímalo zda šel do tábora aliance umřít nebo se k nim přidat. Si budu muset asi přečíst tu novou knížku kde to snad všechno více vysvětlují.
Bloodthirst
Koženoslípkař
+1081 příspěvků
Koženoslípkař
+1081 příspěvků
Neřiká náhodou, že chce to, co si zaslouží? Chtěl umřít čestnou smrtí, jako jeho syn. Proto si nechal sekeru.
Lentilky? Nebo snad telku?
Nas Warchiev byla vzdycky divna (mrtvaci proste nejsou horda), chvilku to vypadalo ze by mohla byt hordak, ale ted se ukazalo ze je fakt na pest. Mam hroznou chut ji zabit.
A co by to bylo za datadisk bez mrtveho velitele.
Zappy for Warchief!

Zappy for Warchief!

Re: Události před datadiskem
Já za sebe můžu říct, že jakožto tauren jsem měl sto chutí tu kampaň nedodělat.
Věřím tomu, že Tyrande nebo Jaina v tomto datáči Sylvanas nakopou prdelku.
Girl fight, yaeee
Věřím tomu, že Tyrande nebo Jaina v tomto datáči Sylvanas nakopou prdelku.
Girl fight, yaeee
Fight with the best, die like the mess ... aneb Co te zabije, to te neposili
Jako já bych je nejradši smetl všechny 3 (Jainu, Sylva i Tyrande) a přihodil i Malfuriona.
Sylvanas je pro ostudu a ty zbylý nějak nemám rád.
Takže vote for Zappy boi! Trolla co dal ikáčko Gennovi a domluvil Saurfangovi.
Zappy boi for warchief
Sylvanas je pro ostudu a ty zbylý nějak nemám rád.
Takže vote for Zappy boi! Trolla co dal ikáčko Gennovi a domluvil Saurfangovi.
Zappy boi for warchief
Jako nechápu proč je zase Warchief hordy hajzl, čekal jsem že to bude mít nějaké vysvětlení ale asi je prostě jebnutá

100% Orc
100% Warrior
200% damáááž

100% Warrior

200% damáááž

- Bloodthirst
- Tripartiťák
Sylvanas já rád.
Když jí náká blbá elfka štve svýma kecama o tom jak jí lituje apod. tak si prostě řekne. Kašlu na vás, zapálit.
Bylo to momentální rozhodnutí, původně ho chtěla obsadit. Od začátku se stará hlavně o své undeady, třeba se ze mě někdy stane undead tauren 
Když jí náká blbá elfka štve svýma kecama o tom jak jí lituje apod. tak si prostě řekne. Kašlu na vás, zapálit.

Bloodthirst
Koženoslípkař
+1081 příspěvků
Koženoslípkař
+1081 příspěvků
Jakoze tauren, druid, 7 let night elf druid... #NotMyWarchief!
Štve, lituje, momentální rozhodnutí, její forsakeni. Já ti nevim Bloode.
Obecně se má za to, že pokud ji jako velitele armády vyvede z míry komentář nějakýho random vojáka z druhé strany, tak je něco sakra v nepořádku. .-)
Pro Sylvanas je horda na třetím místě, věděl to Thrall (a neměl potřebu to změnit), věděl to Voljin (a chtěl to změnit), nicméně smůla, na druhým místě jsou "její" forsakeni, který se neštítí obětovat a likvidovat, pro vyšší cíle. Na prvním místě v jejím žebříčku je totiž ona sama, definuje vyšší cíle, chce "přežít" za každou cenu.
A když nad tím tak teďka uvažuju, tak pokud Sylvanas skončí, tak to Blizzardi udělají tak, že ju sundá Genn, kterej ale padne taky, aby to bylo fifty fifty.
Obecně se má za to, že pokud ji jako velitele armády vyvede z míry komentář nějakýho random vojáka z druhé strany, tak je něco sakra v nepořádku. .-)
Pro Sylvanas je horda na třetím místě, věděl to Thrall (a neměl potřebu to změnit), věděl to Voljin (a chtěl to změnit), nicméně smůla, na druhým místě jsou "její" forsakeni, který se neštítí obětovat a likvidovat, pro vyšší cíle. Na prvním místě v jejím žebříčku je totiž ona sama, definuje vyšší cíle, chce "přežít" za každou cenu.
A když nad tím tak teďka uvažuju, tak pokud Sylvanas skončí, tak to Blizzardi udělají tak, že ju sundá Genn, kterej ale padne taky, aby to bylo fifty fifty.
Fight with the best, die like the mess ... aneb Co te zabije, to te neposili
No Meri já si myslím že ona padne ale i když jsem horďák celou dobu ve WoW, tak Genn je můj oblíbený alík
tak snad vydrží
Já čekal že Teldrassil napadne někdo jiný aby se zase rozjel konflikt mezi ali a hordou ale bohužel

Já čekal že Teldrassil napadne někdo jiný aby se zase rozjel konflikt mezi ali a hordou ale bohužel

100% Orc
100% Warrior
200% damáááž

100% Warrior

200% damáááž

Me by se libilo kdyby jsme ji zabili sami. V jejim zpusobu vedeni valky neni žádná čest. Ani porozumění k těm co má vést. Jinak by neposlala taurensky druidy podpalit strom, nebo nenutila orcske valecniky k vrazdeni beze cti. To se dalo namotat trochu chytreji. (I kdyz teda manipulace s hordou uz je trochu ohrana pisnicka
)
A beztak ma určitě v plánu udělat ze všech bez rozdílů mrtvaky, aby se snadno ovladali a mohla být svrchovanym diktatorem.

A beztak ma určitě v plánu udělat ze všech bez rozdílů mrtvaky, aby se snadno ovladali a mohla být svrchovanym diktatorem.

No ona taky kazda zenska neni chytra a stylova...

Nevím co proti ní každý má.. dělá pořád to stejný.. už od začátku nesnáší vše živé a snaží se je zničit.. pak najednou zničí celé město a každý křičí "OMG Garrosh 2.0" "Genocida" "no honor" atd atd.. Ona je prostě undead a nesnáší živé - čím víc jiných zabije vím víc si rozšíří své řady.
Doporučuju zkouknout neutrální názor - https://www.youtube.com/watch?v=wzooSzyq9B8&t=0s
Doporučuju zkouknout neutrální názor - https://www.youtube.com/watch?v=wzooSzyq9B8&t=0s
Přesně to co jsi řekl. Proto nemá v hordě co dělat.Laren píše: ↑05 srp 2018, 10:36Nevím co proti ní každý má.. dělá pořád to stejný.. už od začátku nesnáší vše živé a snaží se je zničit.. pak najednou zničí celé město a každý křičí "OMG Garrosh 2.0" "Genocida" "no honor" atd atd.. Ona je prostě undead a nesnáší živé - čím víc jiných zabije vím víc si rozšíří své řady.
Mě spíš štve že já musim hrát v hordě, kterou ona vede.
Nemůžeš to tak už ale brát.. Forsaken jsou součástí Hordy, takže musíš brát hordu takovou jaká teď je. Mě je ve výsledku jedno co dělá, je to jen herní lore a jsem spíš zvědavej kam to směřuje.
Aliance vs Horda vždy prohrají obě frakce, nikdy Blizzard neurčí vítěze, nikdy neurčí kdo je špatný. Na tom co se stalo nesou vinu obě strany, víc Aliance ale.
Za to co se děje může Aliance, respektive Jaina.. kdyby nebyla posraná a neopustila svého milovaného Artase u Stratholmu a byla mu oporou, nestal by se z něj Lich king, kdyby nebyl on Lich king, nezabil by Sylvanas a z ní by se nestalo, co z ní dnes je. Takže vinu za tisíce mrtvých nese Jaina a kvůli ní trpí Aliance.
Doufám, že Jainu zabijeme (byly spoilery, že bude bossem v BFA).
Aliance vs Horda vždy prohrají obě frakce, nikdy Blizzard neurčí vítěze, nikdy neurčí kdo je špatný. Na tom co se stalo nesou vinu obě strany, víc Aliance ale.
Za to co se děje může Aliance, respektive Jaina.. kdyby nebyla posraná a neopustila svého milovaného Artase u Stratholmu a byla mu oporou, nestal by se z něj Lich king, kdyby nebyl on Lich king, nezabil by Sylvanas a z ní by se nestalo, co z ní dnes je. Takže vinu za tisíce mrtvých nese Jaina a kvůli ní trpí Aliance.
Doufám, že Jainu zabijeme (byly spoilery, že bude bossem v BFA).
Byli spoilery ze vsechny tri warbringers budou bossove v BFA. To by bylo fajn.